Totalentreprise på Fyn | Få en dedikeret byggeleder | TMRB A/S

TOTALENTREPRISE

Få en erfaren totalentreprenør med på dit næste projekt

Overlad trygt din totalentreprise til os

Leder du efter en professionel totalentreprenør, der kan varetage din totalentreprise på Fyn? Hos TMRB har vi mange års erfaring med at løse mellemstore og større entrepriseopgaver for virksomheder. Vi er et større byggefirma med over 60 ansatte, som holder til i Odense.

Derfor varetager vi også mange større byggeprojekter i totalentreprise på Fyn, men er opgaven til det, varetager vi også gerne opgaver andre steder i landet. Vi kan også varetage dit byggeprojekt i hoved– eller fagentreprise.

Få en dedikeret byggeleder til hele processen

Hvis du har brug for en dedikeret byggeleder til din totalentreprise, som har fokus på udviklingen, og som tilbyder professionel styring af hele projektet, så kan du med fordel vælge os som din totalentreprenør. Vi har stor erfaring med mange typer entrepriser, og vi har et godt samarbejde med underentreprenører, som vi nøje udvælger ud fra vores høje krav til kvalitetsarbejde.

Samtidig sørger vi altid for levering til tiden, da vi ved, at det er utroligt vigtigt, at dit byggeri står færdigt til tiden, hvad enten der er tale om et domicil, et hovedkontor, et boligbyggeri, en lagerbygning eller lignende.

Se vores referencer og hent inspiration

En større byggeopgave er præget af beslutninger og valg, der skal træffes. Har du brug for inspiration til, hvordan dit projekt kan komme til at se ud, eller hvilke muligheder der er, er du velkommen til at kigge nærmere under vores referencer, hvor du kan se et udpluk af tidligere opgaver, som vi har løst.

Vi har for eksempel renoveret et kongrescenter i Asylgade i Odense, som blev omdannet til 26 lejligheder, og vi har opført 36 almene familieboliger i Sct. Anna Park i Bogense, hvor det tidligere Bogense sygehus lå. Vi har også opført fire produktionshaller for Autohuset Fyn for blot at nævne et par af vores referencer.

 

Skal vi varetage din totalentreprise?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en dygtig og erfaren totalentreprenør. Så snart vi har hørt mere om din opgave, udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig.

RING: 28 57 30 40Skriv til os

Har du en opgave?
Ring
idag
28 57 30 40
Ok