Totalentreprise på Fyn | Få en dedikeret byggeleder | TMRB A/S

TOTALENTREPRISE

TOTALENTREPRISE PÅ FYN VARETAGES AF ERFARENT BYGGEFIRMA

Leder du efter en professionel totalentreprenør, der kan varetage din totalentreprise på Fyn? Hos TMRB har vi mange års erfaring med at løse mellemstore og større entrepriseopgaver for virksomheder. Vi er et større byggefirma med over 60 ansatte, og vi holder til i Odense.

Derfor varetager vi også mange større byggeprojekter i totalentreprise på Fyn, men er opgaven til det, varetager vi også gerne opgaver andre steder i landet. Vi kan også varetage dit byggeprojekt i hoved– eller fagentreprise.

HOS OS FÅR DU EN DEDIKERET BYGGELADER TIL HELE PROCESSEN

Hvis du har brug for en dedikeret byggeleder til din totalentreprise, som har fokus på udviklingen, og som tilbyder professionel styring af hele projektet, så kan du med fordel vælge os. Vi har stor erfaring med totalentreprise på Fyn og en række andre steder i landet, og vi har et godt sammenspil med underentreprenører, som vi nøje udvælger ud fra vores høje krav til kvalitetsarbejde.

Samtidig sørger vi altid for levering til tiden, da vi ved, at det er utroligt vigtigt, at dit byggeri står færdigt til tiden, hvad enten der er tale om et domicil, et hovedkontor, et boligbyggeri, en lagerbygning eller lignende.

SE VORES REFERENCER OG HENT INSPIRATION TIL DIT EGET BYGGEPROJEKT

Et større byggeprojekt er præget af beslutninger og valg, der skal træffes. Har du brug for inspiration til, hvordan dit eget byggeprojekt kan komme til at se ud, eller hvilke muligheder der er, er du velkommen til at kigge nærmere under vores referencer, hvor du kan se et udpluk af tidligere opgaver, som vi har løst.

Vi har for eksempel renoveret et kongrescenter i Asylgade i Odense, som blev omdannet til 26 lejligheder, og vi har opført 36 almene familieboliger i Sct. Anna Park i Bogense, hvor det tidligere Bogense sygehus lå. Vi har også opført fire produktionshaller for Autohuset Fyn for blot at nævne et par af vores referencer.

 

SKAL VI VARETAGE DIN TOTALENTREPRISE PÅ FYN?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 28 57 30 40 eller e-mail info@tmrb.dk, hvis du har et mellemstort eller større byggeprojekt, vi skal varetage i en totalentreprise.

RING: 28 57 30 40Skriv til os

Har du en opgave?
Ring
idag
28 57 30 40
Ok