Nyt tag? Lad din lokale tømrer i Odense hjælpe dig
Totalentreprise2018-10-12T05:44:58+00:00

Totalentreprise på Fyn

En professionel totalentreprenør fra start til slut

Hvilken totalentreprenør skal man vælge? Ja det afhænger selvfølgelig af hvilket resultat man ønsker at ende ud med. Det er totalentreprenøren, der skal følge projektet helt til dørs, og sikre at resultatet bliver, som du er stillet i udsigt. Med andre ord skal en totalentreprenør sørge for, at dine forventninger bliver indfriet til det færdige resultat.

Ønsker du dit byggeri udført i høj kvalitet og til tiden? Så bør du vælge Tømrermester Rasmus Balle ApS til at stå for totalentreprisen – det er din garanti for en professionel styring fra start til slut. Som din tømrermester i Odense stiller vi høje krav til os selv. Vores lange erfaring med totalentrepriser på Fyn betyder også, at vi har et rigtigt godt kendskab til andre fagentreprenører. På den måde ved vi at vi kan garantere et tilfredsstillende resultat – til glæde for alle parter.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har gennem de seneste år udvidet medarbejderstaben med blandt andet en byggeleder. Det sikrer os, og dig, at der altid er en mand, som følger udviklingen og sikrer, at fremdriften er tilfredsstillende i de byggeprojekter, hvor vi deltager.

Hvilke konkrete opgaver udfører vi?

Du kan forvente, at vi ofte vil begynde med et byggemøde på vores kontor eller på din adresse. Ud over dig selv og os sørger vi for at invitere relevante parter med. Efter vi har holdt det første byggemøde vil vi regne på prisen, hvorefter vi sender dig et fast skriftligt tilbud indeholdende alle byggeriets faser. Såfremt du vælger at benytte dig af vores tilbud, vil vi begynde byggeriet, efter den plan som vi har aftalt med dig.

Du kan til gengæld læne dig tilbage. Når vi udfører totalentreprise, så mener vi det nemlig alvorligt. Vi tager ansvaret for koordineringen af alle byggeriets opgaver. Vi sørger for at kommunikationen flyder mellem de forskellige faggrupper, og vi sørger for at dit byggeri står færdigt i den kvalitet, og til den tid vi har aftalt.

Tilbud og kontakt

Lyder ovenstående interessant for dig? Giv os et kald på 26 32 31 91, så vi kan tage en snak om dit byggeri. Vil du hellere skrive, så send en besked via kontaktformularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

RING: 28 57 30 40
Skriv til os
 
 

Ok