Nyt tag? Lad din lokale tømrer i Odense hjælpe dig
Tilbygning2018-10-12T05:44:56+00:00

Tilbygning i Odense

Tømrer i Odense leverer professionel rådgivning, hvis du vil bygge til.

Står I og mangler et nyt børneværelse, eller er I klar til at realisere drømmen om en lækker udestue? Uanset hvilken tilbygning I ønsker at få foretaget, hjælper vi jer gerne med at komme sikkert gennem hele processen.

Inden processen går igang, er der en del ting, man skal overveje og undersøge. Med vores ekspertise kan vi være behjælpelige i denne process. Vi kan sammen sikre, at I ender op med et tilfredsstillende resultat, og vi kan garantere jer, at løsningen vil blive udført professionelt, samvittighedsfuldt og punktligt. Tømrermester Rasmus Balle har mere end 15 års erfaring og har udført mange forskellige tilbygninger i Odense. Vi har udbygget og moderniseret mange ældre villaer, hvor vores nænsomme byggestil sikrer at ejendommens særlige æstetik bevares.

Få et uforpligtende tilbud

Vær tryg ved jeres håndværker

Når I skal vælge en håndværker, som skal påtage sig ansvaret for at realisere jeres drøm og tilbygning derhjemme, er det vigtigt at finde en, som kan sit håndværk. Hos os betyder kvalitet og punktlighed meget. Vi bliver og rydder op efter os, så du kan nyde din nye tilbygning med det samme.

For at sikre vores kunder bedst muligt, er vi medlem af Dansk Byggeri. Dette betyder at du som kunde hos os automatisk er forsikret – hvis der mod forventning skulle opstå fejl og mangler, når vi arbejder på din ejendom. Herudover anvender vi udelukkende arbejdskraft, som har gennemført en relevant erhvervsuddannelse – medmindre de er lærlinge hos os – vi går nemlig også op i at sikre flere unge en god læreplads.

Kontakt os!

Står du og mangler en tømrer, der skal hjælpe dig med din nye tilbygning i Odense eller omegn, så ring til os på 28 57 30 40 og lad os høre om dine planer. Du skal også være velkommen til at udfylde kontaktformularen. Vi vil herefter komme forbi din bolig, vurdere omfanget af opgaven og afgive et uforpligtende tilbud.

I forbindelse med tilbudsgivningen hjælper vi gerne med råd og vejledning, og vi agerer gerne samarbejdspartner for dig. På den måde er der større sikkerhed for, at du får en tilbygning, som du vil være glad for mange år ud i fremtiden.

RING: 28 57 30 40
Skriv til os
Ok