Nyt tag? Lad din lokale tømrer i Odense hjælpe dig
Privat2018-10-12T05:44:55+00:00

Privat

Søger du en tømrer i Odense, der kan klare lidt af hvert?

Vi har stor erfaring inden for renovering af gamle villaer, som kræver den rette finesse og sans for detaljen. Vores håndtering af vores håndværk har også betydet, at vi har fået lov til at arbejde med fredede bygninger, som kræver en hel særlig tilgang og respekt for håndværket.

En professionel samarbejdspartner, der leverer som aftalt

Vi løser alle tømreropgaver i Odense med respekt for, at det er jeres ejendom. Vi medbringer alt nødvendigt værktøj, og vi rydder pænt op efter os, når vi er færdige. Arbejdsopgaverne vi udfører spænder vidt – vi kan både opsætte jeres nye køkken, hjælpe med træterrassen eller trægulvet, eller stå for en gennemgribende renovering af hele huset med nyt tag og opsætning af vinduer og døre.

Står i og skal til at bygge nyt eller bygge til, så er vi også den rette samarbejdspartner. Udover at kunne varetage en masse forskellige opgaver inden for tømrerfaget, kan vi uden tøven også påtage os ansvaret for totalentreprisen. Vi har stor erfaring med rollen som totalentreprenør, hvor vi sørger for at papirerne er i orden, og at alt bliver som i ønsker. Samtidig har vi efterhånden fået os nogle gode forbindelser med dygtige håndværkere, såsom vvs’ere og murere, så vi kan garantere at jeres bolig bliver bygget i højeste kvalitet og til aftalt tid.

Vi tilbyder hjælp med:

Kontakt

Så leder du efter en god og pålidelig tømrermester i Odense og omegn, er du kommet til det rette sted. Har du spørgsmål til en tømreropgave, eller ønsker du et uforpligtende skriftligt tilbud, så ring til os på 28 57 30 40. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud
Ok