Nyt tag? Lad din lokale tømrer i Odense hjælpe dig
Nyt køkken2018-10-12T05:44:56+00:00

Nyt køkken i Odense

Skal du have nyt køkken, så få den bedste tømrer i Odense til at hjælpe!

For de fleste er køkkenet blevet et af de mest brugte rum i boligen, og derfor stiller vi også større krav til vores køkken eller køkkenalrum i dag. Når man skal vælge nyt køkken, kan man finde løsninger fra få tusinde kroner og opefter – kvaliteten vil ofte følge prisen.

Et køkken er ikke bare et køkken. Når du skal have nyt køkken, bør det passe til resten af huset; både i forhold til arkitekturen, men også i forhold til materialevalg og farver.

Tømrermester Rasmus Balle ApS har udskiftet mange køkkener. Vi har arbejdet med alle former for tømrerarbejde i Odense og omegn gennem mere end 15 år, og vi har dermed også fulgt udviklingen i hvordan køkkener bør installeres, så de både opfylder kravene til brugervenlighed, design og kvalitet.

Lad os hjælpe!

Installation af nyt køkken koster både tid og penge, og derfor er det også vigtigt, at man får et nyt køkken, som man kan nyde de næste mange år. Det vil være både dyrt og besværligt at vælge det forkerte køkken. Vi anbefaler derfor altid vores kunder at søge inspiration flere steder fra, før de træffer deres endelige valg. Vi hjælper selvfølgelig gerne med idéer og rådgivning, når vi kommer forbi.

Få et uforpligtende tilbud

Vi kan hjælpe dig med at finde det køkken, der passer bedst til jeres hus og jeres idéer. Vi har gennem årene opsat køkkener fra alle de bedste køkkenforhandlere. Vi kender dermed til de forskellige fordele og ulemper ved de forskellige leverandører. Vores rådgivning vil altid være at tage udgangspunkt i din situation, og vi vil ærligt fortælle, hvad vi synes om løsningen, og eventuelt hvordan den kan optimeres.

Når vi installerer køkkenet vil du, uanset hvilken tømrersvend der hjælper, opleve et højt engagement. Vores specialister på køkkenområdet vil udvise en oprigtig interesse, for at køkkenet bliver installeret, så det lever op til dine forventninger. Specialisten fra Tømrerfirmaet Rasmus Balle ApS har selvfølgelig alt det nødvendige værktøj medbragt, og når du er tilfreds med installationen, så rydder vi pænt op efter os, så dit nye køkken er klar til brug.

Tilbud og kontakt

Overvejer du hjælp med et nyt køkken i Odense, så ring til os på 28 57 30 40, så vi kan tage en snak om, hvordan vores tømrer kan hjælpe dig. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt – din tømrermester i Odense står klar til at assistere dig gennem hele processen.

Høj tilfredshed og god garantiordning

Vores forretning bygger på tilfredse kunder, der anbefaler os til venner og bekendte. Derfor er det selvfølgelig meget tilfredsstillende, at vi har så mange glade kunder, der synes godt om vores arbejde. Vi har hjulpet rigtigt mange i Odense med nyt køkken, og langt de fleste har været tilfredse med resultatet. For at yde vores kunder en ekstra sikkerhed, er vi medlem af Dansk Byggeri. Herigennem har vi en forsikring, så vores kunder automatisk er dækket, hvis noget mod forventning skulle gå galt.

RING: 28 57 30 40
Skriv til os

Ok