Hvem er vi?2018-10-12T05:44:59+00:00

Hvem er vi?

Vi er den tømrer i Odense, der leverer godt håndværk til private og professionelle

Firmaet er grundlagt af tømrermester Rasmus Balle, der har mere end 15 års erfaring i branchen. Vores erfaring med byggerier og renoveringer for både private og erhvervskunder har betydet, at vi har professionaliseret vores tilgang til udførelsen af opgaverne. På den måde kan vi sikre vores kunder et slutresultat i højeste kvalitet.

Uanset om kunden er privat husejer eller professionel entreprenør, så vil vi altid yde vores bedste for at løse opgaverne til kundens tilfredshed. For vores privatkunder løser vi en bred vifte af opgaver. Det er alt lige fra totalentreprise over til renovering af den gamle villa, hvor respekt for husets oprindelige byggestil er vital.

Vi leverer som aftalt, og det har været en stor succes

De arbejdsopgaver vi løser for vores erhvervskunder er primært nybyggeri, hvor vi tilbyder at stå for fagentreprise eller totalentreprise. Tilfredsheden hos både de private kunder og erhvervskunderne er heldigvis i top. Mange vender tilbage næste gang de skal bygge, og derfor er firmaet med tiden vokset, så vi nu beskæftiger 50 tømrere. Udvidelsen af medarbejderstaben har den positive effekt, at vi nu har specialister ansat til alle tømrerfunktionerne.

Vi udfører primært vores arbejdsopgaver omkring Odense, men særligt ved større erhvervsopgaver kører vi gerne langt efter dem.

Få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at se dig lidt omkring på siden og lade dig inspirere af vores tidligere projekter, eller se hvad andre har sagt om vores arbejde. Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål så ring gerne til os på 28 57 30 40. Foretrækker du at skrive, kan du udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os
Ok