Hovedentreprise på Fyn | Få et uforpigtende tilbud | TMRB A/S

HOVEDENTREPRISE

Hovedentreprise varetages af kompetent byggefirma

Alle typer entrepriser for erhverv og industri

Skal din virksomhed til at bygge et nyt domicil, eller skal du have bygget et nyt boligkompleks? Hos TMRB finder du en pålidelig samarbejdspartner, når du skal have bygget i en hovedentreprise på Fyn.

Vi er et større byggefirma baseret i Odense med mere end 60 ansatte, og vi har stor erfaring med hovedentrepriser. Vi hjælper virksomheder med mellemstore og større entrepriseopgaver, særligt på Fyn, men hvis opgaven er den rette, løfter vi den også, selvom det er et andet sted i landet.

Foruden hovedentreprise kan vi også være behjælpelige med total– og fagentreprise, hvad enten din virksomhed skal have bygget et nyt hovedkontor, en lagerbygning eller noget helt tredje.

Derfor skal vi være din næste samarbejdspartner

Når du lader os stå for din hovedentreprise, får du en samarbejdspartner med mange års erfaring inden for mellemstore og større byggeprojekter. Vi anvender nøje udvalgte underentreprenører, som vi kan stå inde for, leverer det samme kvalitetsarbejde, som vi selv lægger vægt på, og vi sørger altid for levering til tiden.

Vi tager ansvar for alle processerne i byggeriet, så skulle der opstå problemer undervejs, eller har du nogle særlige ønsker, der opstår undervejs, tager vi os af det.

Bliv inspireret af vores referencer

Vi er meget stolte af alt det arbejde, som vi tidligere har udført for vores kunder. Det omfatter blandt andet Bygma Odense, Autohuset Fyn og Nyborg Midtermole, hvor vi har varetaget opførelsen af både ejer-, lejer- og penthouselejligheder. Vi har også varetaget opførelsen af 44 rækkehuse ved Skt. Jørgens Engen.

Kunne du tænke dig at se et udpluk af vores øvrige referencer, eller mangler du inspiration i forhold til dit eget byggeprojekt, så skal du bare klikke her.

 

Skal vi varetage din hovedentreprise?

Har du en større opgave, som skal bygges i en hovedentreprise på Fyn eller et andet sted i landet, så varetager vi gerne projektet. Ring på telefon 28 57 30 40 og hør mere om mulighederne eller skriv til vores e-mail info@tmrb.dk. Så hører du tilbage fra os inden for kort tid.

Har du en opgave?
Ring
idag
28 57 30 40
Ok