Fagentreprise på Fyn | Hjælp til større byggeprojekter | TMRB A/S

FAGENTREPRISE

Fagentreprise ved større byggeprojekter

Leder du efter et kompetent byggefirma, som har stor erfaring med fagentrepriser, og som kan varetage din fagentreprise? Hos TMRB løser vi mellemstore og større entrepriseopgaver for virksomheder på Fyn, men er opgaven den rette, er det underordnet for os, hvor i landet den skal løses.

Alsidigt byggefirma med stor erfaring inden for fagentrepriser

Vi er et byggefirma baseret i Odense med mere end 60 dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring med fagentrepriser. Vi er meget fleksible i opgaveløsningen, uanset om du skal have bygget et nyt domicil eller hovedkontor til din virksomhed, en lagerhal, eller om du leder efter et byggefirma, der kan varetage et større boligbyggeri.

Vi tilbyder altid levering til tiden, og vi har et godt sammenspil med totalentreprenøren. Ønsker du at få bygget dit byggeri i en hoved– eller totalentreprise, kan vi dermed også stå til rådighed.

Hos os får du med andre ord en alsidig samarbejdspartner, der lægger stor vægt på at levere håndværk i højeste kvalitet. Du kan dermed altid regne med at få leveret kvalitetsarbejde til tiden, når du lader os stå for dit byggeprojekt. Derudover anvender vi kun nøje udvalgte underentreprenører, men vi tager det overordnede ansvar for hele byggeriet.

Vi er stolte af vores referencer

Vi leverer håndværk og løsninger, som vi er utrolig stolte af, og derfor er vi også meget stolte af vores referencer. Vi har for eksempel opført 240 lejligheder i Østerlunden på Østerbro og 84 rækkehuse i Amaliehaven i Seden. Vi har også opført en lagerhal på 1500 m2 for Bygma Odense samt fire produktionshaller på samlet 2500 m2 for Autohuset Fyn.

Du er velkommen til at kigge nærmere på vores referencer, hvor du også kan hente inspiration til lige netop dit byggeprojekt.

LAD OS VARETAGE DIN FAGENTREPRISE

Har du en mellemstor eller større byggeopgave, der skal varetages i en fagentreprise på Fyn eller andre steder i landet, er du velkommen til at kontakte os.

Ring for yderligere information på telefon 28 57 30 40 eller skriv til vores e-mail info@tmrb.dk.

Har du en opgave?
Ring
idag
28 57 30 40

Ok