Nyt tag? Lad din lokale tømrer i Odense hjælpe dig
Erhvervs entreprise2018-10-12T05:44:57+00:00

Fagentreprise på Fyn

Har du brug for en dygtig fagentreprenør til et større byggeprojekt på Fyn, så bør du kontakte Tømrermester Rasmus Balle ApS. Vi har ansat omkring 50 tømrere, der kan udføre et godt tømrerarbejde med fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines.

Vi er fleksible i opgaveløsningen

Vi har deltaget i en række byggeprojekter for både private og erhvervslivet. De fleste fagentrepriser vi har været involveret i, har været inden for bolig- og kontorbyggeri på hele Fyn. Ved større byggeopgaver kører vi dog gerne langt. Firmaer der har anvendt os til fagentrepriser, har heldigvis været tilfredse med det udførte arbejde. Vi gør en dyd ud af at levere alle vores arbejder til tiden, og i den kvalitet vi har sat totalentreprenøren i forventning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har ressourcerne til at levere efter aftale

Tillid går heldigvis også modsat vej. Vi har gennem de seneste år mærket den tillid, ved at vi har fået betragteligt flere fagentrepriseopgaver. Vi er faktisk vokset fra 2 tømrere til den nuværende medarbejderstab på omkring 50 tømrere inklusiv 3-4 lærlinge på ganske kort tid. Firmaets nuværende størrelse giver os mulighed for at udvide høj fleksibilitet i arbejdsopgaverne. Vi kan f.eks. allokere specialister på de forskellige områder, til lige præcis de opgaver, hvor de har deres spidskompetencer.

De erfaringer vi har opnået, kan nu komme dig til gode som hovedentreprenør. Vores gode referencer er din sikkerhed for at vi altid engagerer os helhjertet, i de opgaver vi påtager os. Vores erfaring viser os, at tilfredse entreprenører gerne anbefaler os til deres forretningsforbindelser, hvorfor vi gerne yder den ekstra indsats, der skal til for at sikre, at også I bliver tilfredse.

Kontakt os

Ønsker du at vide mere om Tømrermester Rasmus Balle ApS og den fagentreprise vi tilbyder, så ring til os på 28 57 30 40, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Du er også velkommen til at skrive til firmaet via kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

RING: 28 57 30 40
Skriv til os
 
 

Ok