Nyt tag? Lad din lokale tømrer i Odense hjælpe dig
Erhverv2018-10-12T05:44:55+00:00

Erhverv

Her finder du en kompetent tømrermester i Odense til at varetage din erhvervsopgave!

Tømrermester Rasmus Balle ApS har erfaring med både totalentrepriser og fagentrepriser. Vi vægter begge dele højt, og såfremt du vælger Tømrermester Rasmus Balle ApS som totalentreprenør, vil du opleve et firma, der tager ansvar for alle processerne i byggeriet. Vi udvælger nøje vores underleverandører ud fra et indgående kendskab til deres professionelle kompetencer, samt deres evne til at indgå i samarbejdet med byggeriets øvrige aktører.

Kvalitetsbevidst håndværk – hver gang

Gennem de seneste år har vi bistået en række større byggeprojekter som fagentreprenør. I vores referencer kan du se billeder af vores bidrag til byggeopgaverne.

Uanset om vi arbejder som totalentreprenør eller fagentreprenør, så vil vores kendetegn altid være vores vilje og evne til at udføre et godt håndværk i høj kvalitet – som er udført til tiden. Som referencerne viser, har vores tilgang til opgaverne betydet, at vi er blevet valgt til at være med i en række spændende byggerier, der spænder lige fra det nytænkende til renovering af fredede bygninger.

Vi bygger ikke udelukkende i Odense

Som tømrer i Odense har vi naturligvis en del opgaver i byen og omegn. Det er dog ikke kun her vores værktøjskasse er i brug! Vi har efterhånden varetaget en del erhvervsopgaver rundt om i det meste af landet – både som fagentreprenør og totalentreprenør. Vi kører gerne langt for gode opgaver og tilbyder hermed vores ekspertise til dit næste byggeprojekt!

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med at løse en erhvervsopgave? Så ring til os på 28 57 30 40, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe. Du er også velkommen til at skrive til firmaet via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Ok