Fagentreprise på Fyn

Har du brug for en dygtig fagentreprenør til et større byggeprojekt på Fyn, så bør du kontakte Tømrermester Rasmus Balle ApS. Vi har ansat 20 – 25 tømrere, der kan udføre et godt tømrerarbejde med fokus på kvalitet og overholdelse af deadlines.

Vi har deltaget i en række byggeprojekter, primært bolig- og kontorbyggeri, i det meste af landet gennem en årrække. Firmaer der har anvendt os til fagentrepriser, har heldigvis været så tilfredse med det udførte arbejde, så vi på få år er vokset fra 6 tømrere til den nuværende medarbejderstab.

De erfaringer vi har opnået, kan nu komme dig til gode som hovedentreprenør. Vores gode referencer er din sikkerhed for at vi altid engagerer os helhjertet, i de opgaver vi påtager os. Vores erfaring viser os, at tilfredse entreprenører gerne anbefaler os til deres forretningsforbindelser, hvorfor vi gerne yder den ekstra indsats, der skal til for at sikre, at også I bliver tilfredse.

Ønsker du at vide mere om Tømrermester Rasmus Balle ApS og den fagentreprise vi tilbyder, så ring til os på 28 57 30 40, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Du er også velkommen til at skrive til firmaet via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.